if

De laatste jaren verdiepen wij ons steeds meer in de principes van het breinleren. Hoe meer zintuigen je toevoegt aan het leerproces, hoe hoger het rendement van de training wordt. Daarom geloven wij in het principe "leren door beleven". Onze trainingen kenmerken zich door een interactief karakter; oefeningen worden toegevoegd, geen oefeningen als vlotten bouwen of samen koken, maar juist oefeningen die gelijk de ervaring naar het werk vertalen. Onze trainingen zijn vrolijk en ontspannen. Leren moet ook leuk zijn.

Verder hebben wij eigenlijk nooit een reader die we vooraf maken. Niet wij, maar de deelnemers zelf bepalen wat zij belangrijk vinden in het leren. Graag voorzien we onze deelnemers van een leeg schrift, met ruimte voor alle persoonlijke leermomenten.

Voor wat betreft leren zijn wij er van overtuigd dat er meer nodig is dan een dagdeel trainen je als je blijvend het gedrag van iemand wilt veranderen. Komen wij een dagdeel bij je trainen, dan kunnen we bewustwording creëren. Wil je een meer blijvende gedragsverandering, dan is onderhoud en borging van de kennis essentieel.