Wederom in de herhaling: Symposium Bij mij doet ze dat nooit...

Let op!! De inschrijvingen voor 11 september 15 januari én 5 februari zijn inmiddels GESLOTEN.

Op deze data organiseren wij ons symposium rondom onbegrepen gedrag bij mensen met dementie. Tijdens het symposium spelen wij onze nieuwe theatervoorstelling en kun je deelnemen aan workshops over je eigen weerbaarheid, seksualiteit/intimiteit, psychiatrische ziektebeelden en de nieuwe wet zorg en dwang. 

Dit symposium zit inmiddels VOL. Je kunt jezelf niet meer aanmelden!

 

De dementie van Jet en Harrie open voorstellingen!

Onze goed bezochte en zeer enthousiast beoordeelde voorstelling De dementie van Jet en Harrie zal twee keer spelen!
Voor iedereen toegankelijk!
De voorstelling zal spelen in november, eenmaal in Utrecht (op 7 november in Theaterhuis De Berenkuil) en eenmaal in Dordrecht (op 22 november in het Energiehuis).

De voorstelling; wat gebeurt er in het leven van iemand met dementie, maar óók; wat gebeurt er met de omgeving, naasten, partner van iemand die aan dementie lijdt?
Een zeer herkenbare, interactieve voorstelling die mensen raakt.

nieuwe website is online!

De nieuwe ervarea-website is online. De grootste veranderingen zitten in de webwinkel, waar je nu gelijk met i-deal kunt betalen, en de  toevoeging van een agenda waar je een handig overzicht vindt met de geplande activiteiten.

Ook plaatsen wij elke week een blog over dementie/het ouderwordende brein. Voor actuele zaken kun je je ook abonneren op onze nieuwsbrief die ca. 1 maal per 8 weken verschijnt.

Verhuizen naar een verpleeghuis? Vergeet het verhuiskaartje niet!

Als je naaste verhuist naar een verpleeghuis, denk je er dan aan om een verhuiskaart te sturen? Uit onderzoek is gebleken dat het netwerk van mensen die van zorg afhankelijk zijn enorm belangrijk is. Contact houden met het netwerk is dan ook essentieel, ook als je van zorg afhankelijk bent en verhuist naar een verpleeghuis. Ervarea ontwierp, samen met illustrator Nina Smit, verhuiskaarten voor vrouwen en mannen. De verhuiskaarten zijn te bestellen via info@ervarea.nl en onze webwinkel.