Datum:
intiem

Op 5 maart as gaan we tussen 14 en 16 uur in onze eigen ruimte in Amersfoort aan de slag met het thema 'seksualiteit en intimiteit in het verpleeghuis'. 

Gelukkig wordt er aan dit thema steeds meer aandacht besteed. Hoewel het voor veel zorgprofessionals soms nog een lastig onderwerp is. Veel professionals zijn handelingsonbekwaam en weten niet altijd hoe er mee om te gaan. Dit kan tot lastige situaties leiden, voor cliënten en voor de professionals. Wanneer medewerkers geconfronteerd worden met seksualiteit roept dat vaak verschillende reacties op. Met elkaar in het team praten over deze situaties helpt om gezamenlijk op een goede en waardige manier hierop te kunnen reageren. Tijdens onze proef ervarea laten wij je kennismaken met de manier waarop wij het thema bespreekbaar maken en de manier waarop je als team hierop kunt reageren. 

Samen open zijn helpt om met elkaar een beladen thema te agenderen.

Wil je je aanmelden voor de proef, stuur ons dan een mailtje via info@ervarea.nl. Deelname aan proef ervarea is gratis, er is wel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang.