Datum:
foto

Graag laten wij jullie in een proef ervarea op 10 april as. kennismaken met een nieuwe workshop in ons aanbod "belevingsgerichte palliatieve zorg". 

Belevingsgerichte Zorg is een methodiek die uitgaat van de relatie tussen de bewoner/ cliënt en de verzorgende/begeleider. Het contact, levensverhaal en wat iemand nog WEL kan is hierbij essentieel. Palliatieve Zorg heeft dezelfde uitgangspunten en richt zich vooral op de persoon die niet meer beter kan worden.
Tijdens deze workshop wordt het beste uit deze 2 werelden samengevoegd en wordt ingegaan op wat dit betekent voor zowel de bewoner/cliënt als verzorgende/begeleider. De workshop gaan we aanbieden op open inschrijving bij ons in Amersfoort maar komen we ook graag verzorgen op locatie bij jouw organisatie.

Op 10 april tussen 14 en 16 uur kun je een voorproefje meemaken van deze workshop tijdens de gratis proef ervarea. Deze wordt gehouden in ons kantoor aan de Walikerstraat 14 in Amersfoort. Je kunt je aanmelden voor de proef via info@ervarea.nl.

De proef is volgeboekt op 6 februari, aanmelden kan op de wachtlijst.